Psychiatria.info.pl Strona Główna Psychiatria.info.pl
Przyjazny portal. Depresja, nerwica, schizofrenia.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
spisEk... na rany boga...SPISek...
Autor Wiadomość
numer 
6 x 9

Wysłany: 28 Marzec 2006, 19:21   spisEk... na rany boga...SPISek...

Ja i schizofrenia ;-)
Niewykluczonym, iż niedługo do systemu swych urojeń wciągnę Biuro Ochrony Rządu... ;-)
Przyznaję, że nieco zgłupiałem. Mimo skutków jakie niesie ze sobą każda odpowiedź w pewnej sprawie którą otrzymywałem - tytułowali mnie zawsze Szanowny Panie lub też Wielce Szanowny Panie, co też przez skutki tego dziś odczytuję te słowa inaczej (na kształt jak „chamie czego ty znowu chcesz?!”) – ale bym był ministrem sprawiedliwości – przekracza to me najśmielsze fantazje.
Naprawdę nie wiem co mam już zrobić...co przedstawię pokrótce, a dotyczy to osobiście WIELKIEJ postaci ;-) jaką jest jeden ( :?: ) z Kaczyńskich
Skierowałem do Prokuratury Krajowej pismo dotyczące popełnianego z użyciem broni psychochemicznej przestępstwa i udziału weń Prokuratury Rejonowej mataczącej na rzecz jego zamaskowania za rozwojem (jaki nieuchronnie ma doprowadzić do mej śmierci - co wynikało z całości treści – przy pozbawieniu intelektu to graniczy z cudem! ;-) ) – wskazując z imienia i nazwiska prokuratora zaangażowanego INACZEJ w tę sprawę.
Ci odesłali mi odpowiedź, że właściwą rozpatrzeniu tego pisma będzie Prokuratura Rejonowa jaka mnie poinformuje o wykorzystaniu tych wiadomości, do której przesłano już moje pismo.
Nie dostałem żadnej odpowiedzi a dowiedziałem się, że przesłano to pismo do prokuratora jakiemu właśnie zarzucam weń współudział w realizacji zabójstwa jakiego jestem ofiarą :?
Nie minęło zbyt wiele czasu i ... sru – miał miejsce wypadek samochodowy jaki prognozowałem w tym piśmie wskazując jego przyczyny na działanie podanych środków psychozowytwórczych...osobie prowadzącej (?) pod wpływem ich działania samochód (zagrożenie dotyczyło wszystkich uczestników ruchu :-( ( :P ale i byli wśród nich ci, którzy są jednorazowymi zapewne współpracownikami; Bilikiewicz czy Namysłowska napisaliby, iż to są dla chorego prześladowcy dybiący na jego życie) - jak i sprawcy jego działającego w braku poczucia choroby, w tym tylko zakresie)
Pominę tu wizytę u psychiatry Dariusza J. (jak Józef. K inaczej ;-) ) 10WSK która była mi szkodliwą....i służyła uprawdopodobnieniu pozorowanych przez prokuraturę wydarzeń na przypadkowe, realne zaś zagrożenie na urojone co zaczęła w roku 2001 AM w Bydgoszczy (nie chodzi tu pieniądze – bo leczenie kalek pochłonęłoby znacznie więcej ;-) ).
Skierowałem ponownie pismo do Prokuratury Krajowej – oczywiście mieli tyle zdrowego rozsądku na tym szczeblu (jak ku..ry na grzędzie), że nie dali już tym razem rozpatrzeniu tego pisma do poprzedniego z prokuratorów....
Ponownie identyczna odpowiedź – tyle, że tym razem uznali za właściwą (!) rozpatrzeniu tego pisma - Prokuraturę Okręgową.
Po kolejnym miesiącu (podatnik płaci to się nie spieszą – przecież nie pali się :? ) zaskoczyli mnie...tak, że przez kolejne lata nie zdołałem się z tego otrząsnąć i do tego ustosunkować nie mając już sił...
Prokurator prokuratury apelacyjnej (:!: ) oddelegowany do Okręgowej zaczyna, iż to on się zajmuje sprawą której dotyczyło pismo skierowane przeze mnie do Ministra Sprawiedliwości (Kaczyński bodaj ów czas) - sprawą udziału i wpływu Prokuratury Krajowej i Rejonowej na wypadek jaki miał miejsce - Pisze tak oto:

„Jednocześnie informuję, że w Wydziale Ruchu Drogowego KMP nie odnotowano wypadku drogowego, o którym mowa w piśmie”

...i tu nie wiem, czy on pomylił mnie z Ministrem Sprawiedliwości? Zgłupiał? ...czy jemu muszą powtarzać po kilkanaście razy co ma zrobić – czy też takie otrzymał dyspozycje dotyczące załatwienia tej sprawy korzystnie dla Prokuratury Krajowej i Rejonowej? co jak przypuszczam miało miejsce a z narażaniem zdrowia i życia płacących na jego pensyjkę (w terminie!) podatników.
Jeżeli ja piszę, że wypadek miał miejsce - to znaczy, że w takiej sytuacji prokurator mający narzędzia prawne, mający dbać o interes ofiary powinien szukać w takim razie współsprawców w Policji...i przeciwdziałać rozwojowi przestępstwa...
...bo jeszcze trochę a powie, że pomylił mnie z kasowym jaki płaci mu pensję ;-) (comiesięczną i w terminie! – ci też [xxx] mają mało...)

Nie upłynęło 2 tygodnie po tej odpowiedzi i kolejny wypadek – sprawca z miejsca którego odjechał...gdy zagrożenie nim istniało przez okres w jakim pozostawał od wpływem działania podanych i jemu środków psychozowytwórczych a dotyczyło wszystkich uczestników ruchu.
Dwa wypadki komunikacyjne za sprawą działania na tę rzecz Prokuratury Rejonowej, Krajowej – no i Okręgowej .... można zgłupieć ale wskazuje to na usiłowanie zabójstwa przez Ministerstwo Sprawiedliwości otaczające ochroną sprawców popełnionego z użyciem PBŚT przestępstwa.
I pomyśleć, że Bilikiewicz stawia pod ścianą swoich pacjentów „dlaczego nie skierowali sprawy do sądu czy prokuratury?” na co słyszy odpowiedź chorego, że ONI WSZYSCY SĄ W ZMOWIE.
Dodam od siebie, że od sędziny usłyszałem, że dopóki w tym kraju istnieje kompetentna prokuratura – ona ma prawem związane ręce i nic nie może w sprawie użycia broni psychochemicznej zrobić :? .

A jeden z prokuratorów – owszem odpowiedział, to widać, że jestem pod wpływem czegoś... na me słowa o użyciu przeciwko mnie broni psychochemicznej, i zasugerowała mi pytaniem „co to jest?!” , że sam ćpam własnej i nieprzymuszonej woli... :?

Uważam, że współwinnymi w tej sprawie są również AM w Bydgoszczy jak i 10 WSK którzy za nieprawidłowym działaniem leczniczym maskowali popełnione przestępstwo z użyciem broni psychochemicznej co służyło uprawdopodobnieniu pozorowanych przez prokuraturę wydarzeń na przypadkowe, realne zaś zagrożenie na urojone.

Oto państwo prawa i zapowiedź nadchodzących zmian... Ciekawi mnie jak na Was działają poczynania równie WIELKIEGO Ministra Ziobro nawołującego niemal do samosądu przez wypuszczanie sprawców zabójstwa z więzienia...
...bo może być inaczej...

... i pomyśleć, ze w tym kraju wierzą w zmartwychwstanie ;-)

Pozdrawiam
... i czekam na wasze opinie, może osobiste doświadczenia w robieniu z Was świrów...

Trochę się rozpisałem – WYBACZYCIE?
21 - 11 - 2006
Kod:
„Jednocześnie informuję, że w Wydziale Ruchu Drogowego KMP nie odnotowano wypadku drogowego, o którym mowa w piśmie”

Wybrał jedyną dogodną tylko Prokuraturze argumentację, za sprawą której rozrywał związki przyczynowo skutkowe wskazujące na fakt popełnienia przestępstwa i współudziału w nim Prokuratury Krajowej jak i Rejonowej.
Spośród trojga zarzutów obciążających prokuraturę wybrał tylko jeden, co świadczy poprzez pokrętną argumentację o działaniu celowym z jego strony na podstawie którego budował zaprzeczenie współudziału prokuratury i w ogóle popełnionemu przestępstwu. Działał na korzyść prokuratury. Jeżeli prokuratura nie brała udziału w popełnianym przestępstwie – nie miał powodu by wybierać dogodny jedynie prokuraturze wariant obrony a szczególnie przy zagrożeniu życia jakie wzrastało na skutek tego działania. Jednakże z uwzględnieniem pozostałych zarzutów taka argumentacja była wątpliwą, przez co przy zagrożeniu życia ofiar – a szczególnie nieświadomych swej roli - powinien, a czego nie zrobił wyjaśnić wszystkie okoliczności tego przestępstwa tym bardziej jeśli te wskazywały, iż niewiarygodnym mogą okazać się działania Policji możliwie zacierającej dowody popełnianego przestępstwa na podstawie których jako jedynie prawdziwych Rewers zbudował owe zaprzeczenie.
Jednakże, potwierdził również możliwą współpracę POLICJI w zakresie zacierania dowodów wskazujących na współdziałanie prokuratury.
Jednak, gdy weźmie się pod uwagę treść mych zawiadomień o popełnianym przestępstwie z użyciem środków psychozowytwórczych, w jakich wskazuję policję jako współuczestniczącą w popełnianym przestępstwie takie działanie jej wskazuje na zacieranie wraz Rewersem dowodów w sprawie z użyciem broni psychochemicznej.
=====
...aż dziw jak to dzisiaj czytam, że nie argumentował tego, iż sprawdził w Dęblińskiej szkole orląt, czy ofiara wypadku miała pozwolenie na latanie, na podstwie której zaprzestał zajmowania się tą sprawą ...
Bo widzi numer inaczej
n=6 r=9

klik ...
Ostatnio zmieniony przez numer 27 Maj 2007, 07:22, w całości zmieniany 5 razy  

martka073 

Wysłany: 28 Marzec 2006, 19:51   

:(
Ostatnio zmieniony przez martka073 16 Grudzień 2006, 14:43, w całości zmieniany 1 raz  

numer 
6 x 9

Wysłany: 31 Marzec 2006, 15:23   

STOP WARIATOM NA DRODZE :wink:

... pomyśleć, że ta reklama mogła być skierowana i do prokuratorów i do lekarzy, oczywiście inaczej :wink:
Bo widzi numer inaczej
n=6 r=9

klik ...

Nokya

Wysłany: 31 Marzec 2006, 22:06   

Mam pytanie, czy Ty bierzesz leki? Straszni sie robi jak sie czyta takie teksty.
Pozdrwiam

numer 
6 x 9

Wysłany: 5 Kwiecień 2006, 19:43   

..echhh - no .. biorę, choć nie bardzo wiem jak mam to rozumieć :P

Cóż cisną mi się na usta słowa śp. Jana Pawła II :
Matka – ta moja ojczyzna, bracia i siostry moi rodacy... :wink:
“...bydlęta klękają, cuda, cuda wyprawiają ...” jak głosi pewna pieśń religijna

Pozdrawiam
Bo widzi numer inaczej
n=6 r=9

klik ...

placebo

Wysłany: 5 Kwiecień 2006, 22:22   

"..cuda, cuda ogłaszają...", ale tak nawet ciekawiej :D

uta bis

Wysłany: 6 Kwiecień 2006, 00:47   

Numerku wybacz, że zapytam, czy bierzesz leki?

Twoje posty coraz bardziej mnie zadziwiają, ale może to mój subiektywny odbiór.

numer 
6 x 9

Wysłany: 6 Kwiecień 2006, 17:10   

...ciekawe dlaczego dopiero teraz :?: :wink:

..a tak swoją drogą to przymierzam się do przedstawienia jak można zaćpać schizofrenika i niemal legalnie pozbawić go mieszkania..
.. okazuje się, że schizofrenika od lat się leczącego nie można poddać działaniu środków psychozowytwórczych - bo... aż mnie :x
Bo widzi numer inaczej
n=6 r=9

klik ...

uta bis

Wysłany: 6 Kwiecień 2006, 17:49   

numer napisał/a:
...ciekawe dlaczego dopiero teraz :?: :wink:

Zawsze mnie zadziwiały, a teraz coraz bardziej :wink:

Chcesz powiedzieć, że ktoś chce Cię pozbawić mieszkania?

numer 
6 x 9

Wysłany: 6 Kwiecień 2006, 17:58   

he, he
Cytat:
Chcesz powiedzieć, że ktoś chce Cię pozbawić mieszkania?
brakuje tylko " :wink: "
:P
... niestety schizol już stracił mieszkanie :cry:

... ale politycy mówią, że z każdym rokiem oddadzą tyle i tyle mieszkań ..., trzeba mieć nadzieję :wink:
Bo widzi numer inaczej
n=6 r=9

klik ...

uta bis

Wysłany: 6 Kwiecień 2006, 18:16   

Numerku dlatego popieram Kubę Wojewódzkiego, że rządzący powinni być poddawani badaniom psychiatrycnym zanim zasiądą za sterami.
Na zdrowych to oni nie wyglądają, a juz to co wyczyniają stawia ich w cieniu podejrzeń o... :wink:
Poczytaj. Moim zdaniem warto.
http://wiadomosci.wp.pl/w...92&ticaid=1161a
Pozdrawiam serdecznie.

numer 
6 x 9

Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 13:02   ... iz znów się rozpisałem nieco

Heh, w dniu dzisiejszym Minister Sprawiedliwości przemawiał w sejmie niczym Piotr Skarga... mówił o faktach przemawiających przez się, o tym, że po owocach ich znać .. tak mnie wk.. że przełączyłem na Złotopolskich akurat i co ? Skojarzyłem sobie, że Ziobro to taki Pereszczako Zenon... - też to dostrzegacie?
Więc pierwsze z tych pism przesłane do Prokuratury Krajowej mówiło między innymi o stanie psychicznym jednej z ofiar popełnianego przestępstwa z użyciem broni psychochemicznej, skutkiem działania której, wpływu na zachowanie się - osoba ta groziła mi po wielokroć śmiercią jak i usiłowała pozbawić mnie życia. W tym samym stanie psychicznym prowadziła niejednokrotnie pojazd co zagrażało jej życiu jak i wszystkich uczestników ruchu. W tym samym stanie wymusiła na innej ofierze działania tych samych środków psychozowytwórczych, od lat chorującej na schizofrenię sprzedaż jej mieszkania z czego miała osiągnąć korzyść finansową.
Działania Prokuratury ukazałem powyżej.
Bodaj w opisie tym przedstawiłem szerzej wpływ na całokształt stanu psychofizycznego ów środków psychozowytwórczych ukazując równie niebezpieczny życiu – stan upojenia przysennego, w jakim osoba ta przejawiała agresję. Stan taki w przypadku zabójstwa jakiego mogła być sprawcą jest stanem szczególnym w procesie karnym :wink: Działa w sposób jakby była przebudzona ale w rzeczywistości jest nieprzytomna, czego z kolei nie pamięta.
To może inaczej podnosić ciśnienie :wink:
Istotnym tu jest to, że te działania prokuratury doprowadziły mnie do załamania nerwowego, co też było powodem mej wizyty u psychiatry PZP 10 WSK – ów Dariusza J. :wink: Wizytę u psychiatry złożyłem w przeddzień podpisania umowy sprzedaży mieszkania wbrew woli chorej psychicznie, wieloletniej pacjentki 10 WSK, leczącej się tam jeszcze przed powstaniem tego szpitala.
Specjalista psychitra, dr. n. med. Dariusz J. stwierdził, wykorzystując przy tym stan mego zdrowia będący powodem mej wizyty a który z kolei zataił, że chora psychicznie czuje się dobrze. :!: :?: . Orzekł tak przecząc faktom i tym samym stwarzając dogodny wymuszeniu i zabójstwu którego miałem być ofiarą przebieg zdarzeń, korzystny i rozwojowi „wypadków”.
Jak nietrudno się domyślić wymuszenie sprzedaży mieszkania stało się faktem.
Jednak najistotniejszym tu jest ciąg zdarzeń jaki wskazuje na usiłowanie zabójstwa ze strony Prokuratury różnych szczebli, współdziałających na ten stan rzeczy – posługujacych się przy tym jako narzędziem – mi współofiarą, działającą w stanie psychozy z brakiem poczucia choroby.
Również ten ze strony ministra sprawiedliwości, z prokuratury okręgowej maskował taki przebieg wydarzeń i rozrywał związki mogące wskazać na udział prokuratury w tak popełnianym przestępstwie.
Najogólniej jest tak, że możne dojść do cudu. Chory staje się zdrów – jeżeli komuś na tym zależy. Czy taki cud można również przypisać papieżowi Janowi Pawłowi II :wink: Może zgłosić to do Trybunału:wink: ? Głódź tam powinien wmurować jakiś święty obrazek :P
Ale do rzeczy – w taki sposób starano się zamaskować działanie broni psychochemicznej. Jeżeli z grupy osób poddanych działaniu jej, świadomą tego ofiarę, najbardziej zaćpaną i tym samym ograniczoną zaburzeniami uczyni się świrem z brakiem poczucia choroby i będzie się przeczyć jakoby współofiary w rzeczywistości miały brak poczucia choroby wszystko zostaje odwróconym – i jest inaczej :P (jak amen w ... )
W taki sposób można mieć do czynienia z cudami przez długi okres czasu.
Czy prokurator może być głupi i ślepy? Może – ale wszyscy!? Okazuje się, że mogą... Ale nie przeczy to współdziałaniu ich na rzecz popełnianego przestępstwa i pozbawieniu za rozwojem przestępstwa prawa jakże świętego do własności- i to jeszcze chorego pschicznie czy usiłowaniu zabójstwa
Jeżeli zrobi się z ofiary PBŚT ich działaniem chorego psychicznie - można zrobić zeń jeszcze wariata ... i to przy działaniu na tę rzecz polskiej psychiatrii... (jak oni mają zawsze mało ... mało ! ).
Wariat to wariat – im bardziej niewiarygodne działania tym skuteczniejsze jako narzędzia wpływu, ... a wariat to wariat. Choremu może się tylko pogorszyć, co jest oczywiście przykre...
W przypadku wizyty papieża w 1976 CIA (tak się to chyba pisze) mogło już ów czas posłużyć się przekierowaniem „głosu papieża” by wierni :wink: wiedzieli gdzie udać się na mszę a wariat może mieć tak tylko urojenia ...
Kolejne ogniwa systemu urojeń :arrow: w związku z wizytą małego nazisty zasiadającego na tronie piotrowym. W imię ojca i syna i ...
„... ciągle wierzę w gnijący świat..”
Niejaki Tadeusz Borowski – znacie? - pisał już o poszczuciu jednego przez drugiego
Pozdrawiam – i wybaczcie :oops: , znów się rozpisałem.
Bo widzi numer inaczej
n=6 r=9

klik ...

numer 
6 x 9

Wysłany: 12 Kwiecień 2006, 10:36   ... no i ostatecznie

:roll: Prokurator zapoznała się z moją pisemną oceną okoliczności śmierci szyfrującego. Przedstawione przeze mnie nieprawidłowości i różnice w mej ocenie których byłem świadkiem z wypisem szpitalnym wskazywały, co było wielce prawdopodobnym, iż za nimi kryć się może zbrodnia zabójstwa.
Popełnione zabójstwo mogło być motywem działania przestępczego którego padłem ofiarą, z użyciem broni psychochemicznej – gdzie sprawcy pozbawiając mnie życia likwidują ślady mogące wskazywać na zbrodnię zabójstwa dokonanego na oddziale szpitalnym jakim przebywał szyfrujący. (oczywiście podważeniu wiarygodności służą działania mające z opisu wskazywać na urojenia powiązane z okolicznościami śmierci i osobą szyfrującego)
Prokurator w takiej sytuacji świadomie narażała mnie na działania przestępcze, mające pozbawić mnie życia ze strony lekarzy z 10 WSK do czego jak wiemy z powyższego– doszło.
Z całokształtu wynika, iż Prokuratura nie tylko współuczestniczyła w realizacji zabójstwa jakiego miałem być ofiarą, ale takim sposobem maskowała zbrodnię już popełnioną – działając na moją szkodę, działała na rzecz sprawców. ...prokuratura rejonowa, krajowa i okręgowa.
Bo widzi numer inaczej
n=6 r=9

klik ...

numer 
6 x 9

Wysłany: 27 Kwiecień 2006, 11:50   ... mi chyba na prawdę odbiło :-(

Niegdyś we wojsku zostało popełnione przestępstwo w którym współudział mój został z nieznanych mi powodów zatajony przez Wojskową Prokuraturę ... (ale mogę się mylić jak i mieć urojenia obwiniania się ;-) ) tak więc doświadczeń związanych z nieprawidłowym a wręcz przestępczym działaniem takich organów mam więcej...
Ów czas Prokuratura Wojskowa przesłuchująca oskarżonego pod wpływem alkoholu (czy tylko?) mogła na podstawie stereotypów językowych ustalić, że wie on coś o czym nie wie do końca ...
Wiedział podobnie jak i ja o BZ we wojsku... czyli z zapisu w jego pamięci mógł to „Coś” odczytać.
Szyfrujący – tak jak można poddać schizofrenika działaniu PBŚT tak też można chorującego na wieńcówkę zabić zawałami serca przyśpieszając proces choroby niedługo po tym zaczął tracić zdrowie, co było początkiem końca jego życia....
Najogólniej wskazuje to na działanie również Prokuratury Wojskowej ale jako likwidującej ogniwa jakiejś sprawy – oczywiście niewyjaśnionej bo i nie mającej nigdy miejsca ;-)
Jeżeli Prokuratura Wojskowa zataja przestępstwa może posunąć się znacznie dalej, co chyba jest logiczne... jak mi się wydaje
Zatajenie wskazuje z kolei na zaplanowaną likwidację – po śmierci nie ma żadnych związków jakie mogłyby pozwolić na wykluczenie przypadkowości i dających się powiązać.
Niby gówno ale ....
-----------
Zapomniał bym dodać, że oskarżony został skłoniony przez Prokuraturę Wojskową do składania fałszywych zeznań dzięki którym mój udział został zatajony ... :?
Prawo jest prawo - takich rzeczy się nie robi - chyba ...
Bo widzi numer inaczej
n=6 r=9

klik ...

numer 
6 x 9

Wysłany: 30 Kwiecień 2006, 19:37   

:shock: ... no kurcze analizując gruntownie przebieg wydarzeń od roku 1996 śmiem twierdzić, że zleceniodawcami zabójstwa była bądź Prokuratura Wojskowa bądź Wojskowy Sąd :oops:
Bo widzi numer inaczej
n=6 r=9

klik ...

Odpowiedz do tematu