w szpitalu psychiatrycznym lekarz siedzi przy łóżku nowego pacjenta i pyta:
- Jak się nazywacie?
- Jak to, nie wie pan? Jestem Napoleon Bonaparte.
- Tak? A kto panu to powiedział?
- Pan Bóg.
Na to odzywa się głos z sąsiedniego łóżka:
- On kłamie. Nic mu takiego nie mówiłem.
Facet jedzie samochodem i słyszy w radiu komunikat:
- Uwaga! Jakiś wariat na drodze 123 jedzie pod prąd!
Słysząc to, kierowca rozgląda się i mówi do siebie:
- Jaki jeden wariat? Są tu ich tysiące!
WIADOMOŚĆ INTERGALAKTYCZNA.
Witaj malutki ziemianinie!
Pozwól że się przedstawię: jestem pozaziemskim przybyszem z konstelacji, którą nazywasz Marsem.
Aby pozostać niewidzialnym przeistoczyłem się w tą wiadomość i w tej chwili mam stosunek seksualny z Twoimi gałkami ocznymi. Wiem, że ci się to podoba bo się uśmiechasz. A teraz się śmiejesz co znaczy, że przeżywasz orgazm. Szybko prześlij to dalej bo jestem podniecony. Żegnam...Na razie....Było mi dobrze......
Wstręciuchu! Otworzyłeś drzwi do mojego serca, wlazłeś tam z buciorami i zatrzasnąłeś je za sobą! Z siłą uderzenia wypadł klucz i nigdy stąd nie wyjdziesz! Bardzo się cieszę, chociaż nieźle nabłociłeś.
Lekarz otworzył właśnie nowy gabinet i czeka na swojego pierwszego pacjenta. Nagle słychać stukanie do drzwi, po chwili wchodzi jakiś facet. Pielęgniarka długo tłumaczy mu ze trzeba cierpliwie poczekać, bo pan doktor ma mnóstwo pacjentów. W końcu lekarz każe wprowadzić faceta, ale by zrobić na nim wrażenie, podnosi słuchawkę telefonu i zaczyna fantazjować: Naprawdę nie mogę pana przyjąć, jestem strasznie zapracowany. No...może za miesiąc...Dobrze, proszę jeszcze zadzwonić. Odkłada słuchawkę i udaje ze dopiero w tej chwili zauważył faceta, pyta:
- Co pana tu sprowadza?
Jestem z telekomunikacji. Przyszedłem podłączyć telefon.
Spotyka się dwóch facetów:
- Ten twój kolega to ma szczęście! Dwie żony już pochował, bo struły się grzybami, a teraz trzeci raz owdowiał.
- No, ale tym razem to był uraz czaszki.
- Tak słyszałem. Ponoć nie chciała jeść grzybów.
Biśka radze usuną to twoje pierwsze zdjecie bo dla mnie tez jest razące i godzi w moją osobę!
Nienawidze smiac sie ze zwierzat a zwlaszcza w takich motywach!
dla mnie jestes staraszna plytka skoro zamieszczasz cos takiego...
jesli za ten post dostne bana to oznacza ze jestes jeszcze płytrza nioz myslalam!
Wykład, profesor U prowadzi:
- No więc co ja państwu mogę powiedzieć o uprzedniej reformie administracyjnej wprowadzającej 49 województw? No chyba to, że ją musieli wymyślić podczas tak zwanego dnia następnego, bo w dniu wejścia w życie okazało się, że niektóre kopalnie to się w trzech województwach znalazły...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum